Internationale kerkdiensten

Zingen tot eer van God, bidden, luisteren naar een gedeelte uit de Bijbel en elkaar ontmoeten. Dat kan vanaf 8 januari 2017 elke zondagmiddag tijdens een internationale dienst in Harderwijk.

Voor wie? Voor de dienst nodigen we asielzoekers uit het AZC uit, evenals vluchtelingen met een verblijfsvergunning. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. Misschien ben je christen, misschien weet je weinig van het christelijk geloof, maar wil je er meer over horen? We ontmoeten je graag, welke achtergrond je ook hebt.

Waar? In het gebouw van Christengemeente Sefanja, Stationslaan 121, 3844 GC Harderwijk.

Hoe laat? De dienst begint elke zondagmiddag om 14.30 uur. Voor de kinderen is er tijdens de dienst een apart programma. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting.

Organisatie? Kerken uit Harderwijk en Hierden vullen de diensten, binnen een herkenbare liturgie, bij toerbeurt volgens een rooster. Behalve mensen van de organiserende kerk zijn wekelijks enkele leden van de stuurgroep internationale diensten aanwezig. Deze is  onderdeel van de Werkgroep Kerk en Vluchteling Harderwijk.

Contact? Dan kun je terecht bij de contactpersoon van één van de kerken

Wie zijn we?

De Werkgroep Kerk en Vluchteling Harderwijk is eind 2015 opgericht vanwege de komst van een asielzoekerscentrum (AZC) in Harderwijk. In de werkgroep zijn vrijwel alle kerken uit Harderwijk en Hierden vertegenwoordigt. Het doel van de werkgroep is asielzoekers en vluchtelingen met een verblijfsvergunning (statushouders) in onze stad welkom te heten, een relatie met hen op te bouwen, hen praktische hulp te bieden en Gods liefde in woord en daad met hen te delen.

Wat doen we?
Elke zondag internationale kerkdienst
Elke zondagmiddag organiseert één van de kerken in Harderwijk een internationale kerkdienst. De dienst begint altijd om 14.30 uur in het gebouw van Sefanja, Stationslaan 121, Harderwijk.

Voor de kinderen is er een apart programma. Er is vertaling in diverse talen. Na afloop van elke dienst is er tijd voor ontmoeting, gesprek en gebed. Zie ook: www.facebook.com/internationalchurchharderwijk