Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 23/02/2016
19:00 - 20:30

Locatie
Grote Kerk

Categorieën


Beste mensen,Watoto

De zendingscommissie is benaderd voor ondersteuning en medewerking om het optreden van een kinderkoor uit Oeganda in de Grote Kerk mogelijk te maken.
Het zijn weeskinderen die door de juiste opvang e.d. een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van hun land. Dit is zending maar ook wereld diaconaat.

Watoto Child care ministries in Oeganda vangt al jaren weeskinderen op in kinderdorpen. Momenteel noemen ongeveer 2500 kinderen Watoto hun thuis. Acht kinderen en een weduwmoeder vormen een nieuw gezin. De kinderen gaan naar onze eigen scholen en krijgen de mogelijkheid om na de middelbare school een studie of een praktijk gerichte opleiding te volgen. Onze visie is om de kinderen de vaardigheden en kennis te geven om leiders te worden in hun eigen land. Ze leren om voorop te gaan en hun talenten in te zetten om hun land op te bouwen. Alle kinderen die bij ons wonen krijgen een maal in hun leven de kans om wat van de wereld te zien. Zes maanden reizen ze mee met een kinderkoor. Ze treden op, ontmoeten mensen en vertellen hun verhaal. Ze zijn ook de ambassadeurs van het werk in Oeganda.

Dinsdag 23 februari 2016 is er om 19:00 uur een gratis concert in de Grote Kerk, Kerkplein 1, 3841 EC te Harderwijk.

Voor meer informatie over Watoto klik dan hier.