Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 22/12/2016
20:00 - 22:00

Locatie
Grote Kerk

Categorieën


Kerstfeest vieren met ‘Looft den Heer’ uit Notter en ‘Praise Him’ uit Dordrecht
In navolging op het kerstfeest twee jaar geleden geeft op DV donderdag 22 december de Christelijk Gemengde Zangvereniging Looft den Heer uit Notter samen met het Christelijk Drechtstedenkoor Praise Him uit Dordrecht een kerstconcert in de Grote Kerk in Harderwijk. Tussen alle verschillende concerten en zangavonden die in deze Adventstijd geboden worden, willen ook wij graag samen met jong en oud zingen ter ere van Hem die op aarde is gekomen. Dit jaar willen wij dat doen met veel bekende en traditionele Kerstliederen. In het programma is veel ruimte voor samenzang, maar ook de koorzang ontbreekt natuurlijk niet.
Medewerkers zijn Marcel van de Ketterij (orgel) en Laura Krale (trompet). De avond staat onder leiding van onze gezamenlijke dirigent Jan Quintus Zwart.
U bent van harte welkom in de Grote Kerk, Kerkplein 1 in Harderwijk. De avond begint om 20.00 uur, de toegang is vrij. Wel is er een collecte voor de kosten. Kijk voor meer informatie op onze website www.looftdenheer.nl of volg ons op Facebook!